13.11. 2007

Posádka SVC Náchod Motorsport mistry ČR v rally!

Posádka reprezentující SVC Náchod Motorsport získala svůj první titul absolutních mistrů České republiky v automobilových soutěžích...

autor: Zdeněk Umlauf

12.9. 2007

Böttcher Rally Vyškov 7.9-8.9. 2007

Flídr potvrdil vedení mistrovství...

autor: Zdeněk Umlauf

9.9. 2007

Leoš Flídr na startu Böttcher Rally Vyškov

Posádka náchodského týmu SVC Motorsport odjíždí do Vyškova s vysokým cílem. Vyhrát a upevnit si vedení...

autor: Zdeněk Umlauf

3.8. - 4.8. 2007

Leoš Flídr k Pelhřimovské rally

Rally v Pelhřimově patří mezi nejoblíbenější soutěže východočeské posádky Flídr – Ehl, jedoucí za SVC Náchod Motorsport.

autor: Zdeněk Umlauf

2.8.2007

Flídr jede do Pelhřimova obhajovat vítězství

Před východočeskou posádkou SVC Náchod Motorsport Flídr - Ehl je v kalendáři oblíbený Pelhřimov, další díl seriálu MČR v rally.

autor: Zdeněk Umlauf

Agrotec Iveco Rally Hustopeče 20.4.-21.4.2007

Flídrův „výlet“ mimo trať v Hustopečích a první místo v celkové klasifikaci

Posádka SVC Náchod Motorsport nastupovala v jihomoravských Hustopečích s jednoznačným cílem vyhrát a minimálně vyrovnat krok s Karlem Trněným na čele tabulky průběžného hodnocení MČR.

autor: Zdeněk Umlauf

18.4.2007

Tisková zpráva před Rally Hustopeče

Posádka východočeského týmu SVC Náchod Motorsport Leoš Flídr – Bohumil Ehl se v krátké době podruhé představí na tratích MČR v rally, tentokrát v Hustopečích.

autor: Zdeněk Umlauf

10.4.2007

Leoš Flídr k Valašské rally

Před startem Valašské rally byla posádka SVC Náchod Motorsport rozhodnuta poprat se o celkové vítězství a obhájit loňský valašský primát. S vozem specifikace wrc se ani jiné prohlášení neočekávalo a boj o vítězství byl takřka povinností. Navíc na Valašsku se Leošovi s Bohoušem daří a považují zdejší závod za jeden z nejlepších v ČR. Po páteční etapě ovšem byla Octavia WRC posádky Leoš Flídr – Bohumil Ehl až na 4. místě.

autor: Zdeněk Umlauf

31.1.2006

Ohlédnutí za sezónou Leoše Flídra a výhled na 2007

Vítěz ČMPR 2004 šel do sezony 2006 s jasným cílem. Za volantem Škody Octavie WRC v barvách SVC Náchod Motorsport týmu získat titul mistra republiky v nově vypsané kategorii RALLY SUPER SÉRIE (RSS). Ke stanovení nejvyššího cíle vedli zejména tři argumenty.

autor: Zdeněk Umlauf

13.11.2006

Finále WRC v Sosnové - nic víc než okresní přebor!

Asi tak nějak by zněl nadpis bulvárních deníků po finále prestižní třídy kategorie vozů WRC v němž se utkal Leoš Flídr s Janem Kopeckým. Oba jsou totiž z okresu Rychnov nad Kněžnou. Leoš ze Solnice a Honza z Kostelce nad Orlicí..Ovšem jak známo, bulvár není příliš motoristickému sportu nakloněn a snad se ani do tohoto krásného sportu nehodí. Asi buďme rádi..Toliko úvodem tradičního týmového článku SVC Náchod Motorsport. Dále už seriózně.

autor: Zdeněk Umlauf

22.10.2006

Leoš Flídr vítězem Labské Trotina rallye

V okolí Žamberka, za krásného slunného podzimního dne se konal předposlední závod letošního seriálu MČR ve sprintrally, který byl zároveň započítáván do Rally super série.

autor: Zdeněk Umlauf

19.10.2006

Flídr a domovská Labská

Náchodská posádka týmu SVC Motorsport Leoš Flídr – Bohumil Ehl, která se dnes večer postaví na start prologu Labské Trotina Rallye má na „domovské“ rally vysoké ambice.

autor: Zdeněk Umlauf

9.10.2006

Flídrova protrápená Příbram

Před startem v Příbrami byla posádka týmu SVC Náchod Motorsport ve svých prohlášeních skromná a pokorná. Leoš Flídr měl před tratí i soupeři náležitý respekt, který se ještě umocňoval nezkušeností s dlouhými podniky mezinárodního mistrovství ČR.

autor: Zdeněk Umlauf

5.10.2006

Flídr má před tratí v Příbrami respekt

Vedoucí posádka hodnocení Rally Super Série (RSS), Leoš Flídr – Bohumil Ehl se pilně připravuje na start v Příbrami. Ve čtvrtek 28. října v rámci promo akce SVC Náchod Motorsport měl východočeský pilot možnost najet pár desítek kilometrů v ostrém tempu. Samozřejmě, že za volantem Škody Octavie WRC Rextýmu Besedice. O větší porci testování se ale připravil sám.

autor: Zdeněk Umlauf

14.8.2006

Leoš Flídr vítězem Prachatic

III. ročník Rally Prachatice nabídl vynikající koktejl namíchaný z dobré organizace, solidního startovního obsazení, srdnatých výkonů a krásných, s citem vybraných rychlostních zkoušek. Náchodská posádka Leoš Flídr s Bohumilem Ehlem zatím nechyběla ani v jednom z ročníků a do jihozápadních čech se velmi těšila.

autor: Zdeněk Umlauf

10.8.2006

Leoš Flídr opět do Prachatic

Náchodská posádka týmu SVC Motorsport se opět chystá do jihozápadních Prachatic, kde se o nadcházejícím víkendu jede další díl Rally Super Série. Na tamních erzetách nebudou Flídr s Ehlem žádnými nováčky, naopak. Vloni zde sváděli krásný souboj s Danem Landou a předloni se v absolutní klasifikaci museli sklonit před uměním S. Bergera s „áčkovým“ Fordem Escort. To vše však již je minulostí.

autor: Zdeněk Umlauf

31.7.2006

Jak jsem vyhrál svůj první „velký závod“

Pelhřimov z kokpitu Leoše Flídra.

autor: Leoš Flídr

27.7.2006

Pelhřimov 2006

V sobotu v Pelhřimově pokračuje seriál sprintrally, který je také zařazen do Rally Super Série (RSS). Na startu nebude chybět ani náchodská posádka týmu SVC Motorsport Leoš Flídr - Bohumil Ehl, která se opět představí za volantem vozu Škoda Octavia WRC EVO III pronajaté od Rexteamu Věroslava Cvrčka.

autor: Zdeněk Umlauf

17.7.2006

Světové rallyové eso s barvách SVC Náchod!

Jani Paasonen za volantem Octavie WRC.

autor: Zdeněk Umlauf

2.7.2006

Souboj na Kopné jak se patří

Výborná organizace, skvělá divácká kulisa, nádherné tratě, souboj o vítězství na ostří nože – tak by se dal charakterizovat rallysprint v Kopné z pohledu týmu SVC Náchod Motorsport.

autor: Zdeněk Umlauf

29.6.2006

Kopná 2006

Posádka náchodského týmu SVC Motorsport se představí na dalším dílu Rally Super Série opět za volantem vozu Octavia WRC EVO III. Sprintrally Podkopná Lhota startuje v pátek v podvečer prologem ve Slušovicích.

autor: Zdeněk Umlauf

28.5.2006

Krumlovská studená sprcha

Náchodský tým SVC Motorsport před startem v Českém Krumlově společně s REXTEAMem úspěšně dokončil opravu vozu Octavia WRC poškozené v Tišnově a vědom si rychlosti posádky očekával boj v popředí výsledkové listiny. Místo tlačenice mezi nejrychlejšími vozy ovšem čekala na celý tým nepříjemná studená sprcha. Po páteční etapě posádka Leoš Flídr – Bohumil Ehl figurovala až na 13. místě absolutního pořadí.

autor: Zdeněk Umlauf

24.5.2006

Flídr poprvé na podniku zařazeném do MMČR

Ač to přijde leckomu podivné, Leoš Flídr ještě nikdy v kariéře neabsolvoval rallyový podnik „velkého mistráku“. V dobách, kdy vévodil poli ČMPR se objevil v Příbrami a v Třebíči, ale tam jeli „druholigoví“ jezdci pouze vybrané etapy. Minulý rok startoval krom podniků ČMPR pouze v rallysprintech a ani letošní dva starty (Valaška a Tišnov) nebyly zařazeny do seriálu MMČR.

autor: Zdeněk Umlauf

14.5.2006

Flídrova Octavia WRC koly vzhůru

Sprintrally v Tišnově skončilo pro mnoho favorizovaných posádek neslavně. Bohužel mezi týmy, které nástrahy krásné, ale velmi náročné trati nezvládly, patřil i náš tým SVC Náchod Motorsport reprezentovaný posádkou Leoš Flídr – Bohumil Ehl.

autor: Zdeněk Umlauf

11.5.2006

SVC Náchod Motorsport chce v Tišnově potvrdit konkurenceschopnost

Na známém testovacím okruhu v Bělé pod Bezdězem se v úterý 9.5.2006 připravoval na svůj druhý letošní start tým SVC Náchod Motorsport, který reprezentuje posádka Leoš Flídr – Bohumil Ehl. Již tuto sobotu se představí na trati rallysprintu Eurostroj Rally Tišnov, který je zároveň započítáván do Rally Super Série(RSS).

autor: Zdeněk Umlauf

2.4.2006

Flídr vítězem Valašské rally

Před startem Valašské rally, která byla započítávána do letošního seriálu nově vzniklé Super série, byla posádka Leoš Flídr – Bohumil Ehl ve svých prohlášeních opatrná. Na „Valašce“ nikdy předtím nestartovala a krom nových tratí na ně čekala premiéra s jinou Octávií WRC než se představila loni. Zároveň divákům kolem atraktivní trati představila barvy nově vzniklého týmu SVC Náchod Motorsport.

autor: Zdeněk Umlauf

29.3.2006

Leoš Flídr a Rexteam Besedice - testy před Valaškou

Na silničkách okolo Roudného u Turnova proběhlo v pondělí 27.3.2006 testování před prvním letošním závodem Rexteamu Besedice v České Republice. Jsme velice potěšeni, že dalších dílů Rally Super Serie 2006 se s naší Škodou Octavia WRC EVO III představí známá posádka Leoš Flídr - Bohumil Ehl, kteří startují v barvách nově vzniklého týmu SVC Náchod Motorsport.

autor: Zdeněk Umlauf